HTML

Betegség és ápolta vissza az egészségre

Betegség és ápolta vissza az egészségre

Friss topikok

Címkék

Retek részletesen a gyakorlatot, marhapörkölt

2011.08.26. 11:06 huang

 Sárgarépa pörkölt marhahús termelése anyagok:
Hozzávalók: fehér retek 450 gramm marhahús (sovány) 100 gramm
Fűszerek: hagyma 15 gramm, gyömbér 15 gramm főzés bor 10 gramm szója szósz 10 gramm, 4 gramm só, 2 gramm nátrium-glutamát, mbt cipő csillagánizs 3 gramm, 40 gramm mogyoró olaj

Sárgarépa marhapörkölt jellemzői:
Puha, textúra, zamatos, frissítő.

Sárgarépa marhapörkölt tanítani, hogyan kell csinálni, hogyan kell csinálni finom sárgarépa marhapörkölt
1 retek-, marha-mostuk, vágtuk 2 cm-es négyzet alakú tömb, illetve a forró vizet egy kis forró, távolítsa el;
2 pot olajteknő, nagyítás újhagyma, gyömbér,mbt cipők  csillagánizs Fried, add leves, bor, marha darabok, pörkölt Shulan;
3. Visszafogás Ruluo Bo blokkolja, felforraljuk, sovány hab;
4. Shulan kell sárgarépa, sózzuk, szójaszószt, nátrium-glutamát, felvette hagyma, mbt cipő árak gyömbér, csillagánizs nem;
5. És akkor fusd törölje a pán öntött egy tálba tálaljuk.

Sárgarépa pörkölt mbt shoes  marhahús termelése tippek:
Az árut kell leves körülbelül 750 gramm, a pörkölt íze jobb.

Tippek és - a gramm étel:
Fehér retek: Retek elkerülése ginseng, ginseng-amerikai étellel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chun.blog.hu/api/trackback/id/tr693181583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása