Sárgarépa pörkölt marhahús termelése anyagok:
Hozzávalók: fehér retek 450 gramm marhahús (sovány) 100 gramm
Fűszerek: hagyma 15 gramm, gyömbér 15 gramm főzés bor 10 gramm szója szósz 10 gramm, 4 gramm só, 2 gramm nátrium-glutamát, mbt cipő csillagánizs 3 gramm, 40 gramm mogyoró olaj
Sárgarépa marhapörkölt jellemzői:
Puha, textúra, zamatos, frissítő.
Sárgarépa marhapörkölt tanítani, hogyan kell csinálni, hogyan kell csinálni finom sárgarépa marhapörkölt
1 retek-, marha-mostuk, vágtuk 2 cm-es négyzet alakú tömb, illetve a forró vizet egy kis forró, távolítsa el;
2 pot olajteknő, nagyítás újhagyma, gyömbér,mbt cipők csillagánizs Fried, add leves, bor, marha darabok, pörkölt Shulan;
3. Visszafogás Ruluo Bo blokkolja, felforraljuk, sovány hab;
4. Shulan kell sárgarépa, sózzuk, szójaszószt, nátrium-glutamát, felvette hagyma, mbt cipő árak gyömbér, csillagánizs nem;
5. És akkor fusd törölje a pán öntött egy tálba tálaljuk.
Sárgarépa pörkölt mbt shoes marhahús termelése tippek:
Az árut kell leves körülbelül 750 gramm, a pörkölt íze jobb.
Tippek és - a gramm étel:
Fehér retek: Retek elkerülése ginseng, ginseng-amerikai étellel.
Retek részletesen a gyakorlatot, marhapörkölt
2011.08.26. 11:06 huang
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://chun.blog.hu/api/trackback/id/tr693181583
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.