Konyha-és hatékonyság: házi receptek BHD hizlaló receptek receptekreceptek Zhuangyao Jianshen
Íz: enyhe folyamat: párolt
Párolt sárga étkezés nyersanyag:
Hozzávalók: 400 g angolna
Fűszerek: zöld hagyma 10 gramm főzés bor 15 mbt cipő árak gramm fokhagyma (fehér) 5gramm paprika (piros, hegyes, száraz) 10 gramm zsírt (finomítás) 50 gramm, 3 gramm só, nátrium-glutamát 1 gramm
Párolt sárga étkezés tanítani,mbt cipő hogyan kell csinálni, hogyan sárga étel finom voltpárolt
1 Mossa le a halat, a darabokra vágott;
(2) a forró serpenyőben megsütjük sütjük bőr sárga látni kemény, amikor a halak, amíg arany;
3 a pot, és adjunk hozzá zsírt, bor, hagyma, fokhagyma, bors, só, MSG, és keverjük készre sütjük;
4. És akkor a húsleves ambt cipők felforraljuk, hozzáadjuk a halat;
5, majd lassú tűzön éget tíz perc, lásd a medúza volt, főzött lé;
6. MSG és reszketés, csomagolópapír a steak mbt shoes pác, és tálaljuk.
Tippek és - a gramm étel:
Angolna: az angolna nem kell a kutya, kutya vér, sütőtök, spenót, vörösdátumok az ételt.
Párolt részletesen a gyakorlatot, sárga étkezés
2011.08.04. 05:10 huang
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://chun.blog.hu/api/trackback/id/tr883124244
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.