Kutya húst forró edény gyártási anyagok:
Hozzávalók: 1500 g kutya
Tartozékok: édeskömény 15 gramm, 50 gramm Angelica
Fűszerek: fahéj 15 gramm, 100 gramm rizs bor, mbt cipő fehér bor 25 gramm, paprika (piros, hegyes, száraz) 10 gramm szója szósz 75 g, 2 gramm nátrium-glutamát, só 5 gramm, chili szósz 25 gramm, a cukor 15 gramm zsír (finomítás) 100 gramm fokhagyma 20 gramm, 10 gramm hagyma, gyömbér 10 gramm
Kutya húst forró pot jellemzői:
Szín piros mártással, illatos, kutya Ruannen, sós fűszeres.
Tanítsd meg a kutya, mbt cipők hogyan kell csinálni hot pot, hogyan kell csinálni finom kutya Hot Pot
1. A kutya szőr a bőr nem sütni, tedd hideg vízbe kapart tiszta vágás mintegy 4 cm-es négyzet alakú darab, hideg vízzel, míg a pot forró, távolítsa el a rossz vért, vízzel mossák, csatorna, a cirok és só, MSG, keverjük össze egy kevés sót, mbt shoes fokhagymát vágjuk kb 3,5 cm hosszú szegmens, fahéj, édeskömény, vízzel mossák.
2. Wok égő és elhelyezni zsírt, míg a Bacheng forró, keverjük sült kutya hús mellett főtt a rizs bor 35 perc, hozzá szósz, cukor, szójaszósz, só, és továbbra is keverjük készre sütjük, hogy zárja be a víz, így a finom kutya .Aztán a következő scallion, gyömbér, add piros chili (egész), fahéj, édeskömény, angyalgyökér és a víz, 1000 gramm, lepecsételt forralás után főzzük alacsony hőátadási körülbelül 2 órát Rousu, mbt cipő árak távolítsa el a fahéj, aédeskömény, scallion, gyömbér, piros chili, majd öntenek a pot, és továbbra is főzzük kb 10 percig enni.
Részlet a gyakorlatot a kutya húst forró pot
2011.08.26. 11:04 huang
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://chun.blog.hu/api/trackback/id/tr673181579
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.